,

Trotec TDE95 Elektrische kachel -18kW – 1000m3 / 400V – 32Amp


Voor 16u besteld: zelfde dag verzonden. ✅

Verzendkosten €12,5. Boven de €500 ex btw gratis verzending. ✅

Trotec = zeer goede prijs/kwaliteit.

Eigen service en onderhoudsdienst!

542,08 incl.btw en Recupel bijdrage
448,00 excl. btw

TDE 95 – een bewezen klassieker in nieuwe kwaliteit

De elektrische kachel TDE 95 heeft altijd indruk gemaakt met zijn opmerkelijke uiterlijk. Altijd al herkenbaar aan het indrukwekkende continue verwarmingsvermogen van maximaal 18 kW, en nu ook aan het opvallende logo in reliëf op de zijpanelen van deze nieuwste generatie TDE-apparaten. Gewoon een oerdegelijke klasse kachel in 100% Trotec merkkwaliteit.

Deze elektrische verwarmer, ontworpen voor probleemloos continu gebruik, produceert uur na uur meer dan 1.000 kubieke meter schone warme lucht, die indien nodig ook naar afgelegen gebieden kan worden getransporteerd via een aan te sluiten luchtslang. Het transport van deze elektrische kachel van de ene bouwplaats naar de andere is net zo gemakkelijk, omdat hij is uitgerust met twee stevige handgrepen van niet-warmtegeleidend materiaal en vier robuuste vaste zwenkwielen.

En omdat de TDE 95 compromisloos is ontwikkeld voor toepassingsgebieden met extreme eisen, zoals verhuur of vaak wisselende bouwplaatsen, heeft hij een praktisch onverwoestbare behuizing met dubbele wand van 1,5 mm dik zincor-staal met geharde beschermlaag, een roestvrijstalen luchtinlaatplaat en een gegalvaniseerd luchtuitlaatrooster voor het richten van de warme luchtstroom.

Dankzij het hoge, in drie standen regelbare verwarmingsvermogen kunnen met de TDE 95 ook grote ruimtes snel worden verwarmd, die bovendien niet hoeven te worden geventileerd, omdat bij elektrisch verwarmen met de TDE 95 geen zuurstof wordt verbruikt. De condensvrije warmte met een groot volume maakt deze robuuste elektrische verwarmer tot het optimale ondersteuningsapparaat voor ontvochtigers om de ontvochtiging van gebouwen te versnellen.

Voordelen voor praktisch gebruik:

  • Ontwikkeling, ontwerp, productie: 100 % Trotec
  • Uiterst robuust ontwerp – ideaal voor verhuur en frequente veranderingen van locatie
  • Dubbelwandige constructie – geen opwarming van de buitenmantel
  • Gegalvaniseerd luchtuitlaatrooster
  • Luchtinlaatrooster van roestvrij staal
  • Aansluitmogelijkheid voor een heteluchtslang
  • Oververhittingsbeveiliging voor hoge bedrijfszekerheid
  • Condensvrije warmte – geen zuurstofverbruik, dus geschikt voor gebruik in gesloten ruimten
Lees minder
SKU: 140000121 Categorieën: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Trotec TDE95 Elektrische kachel -18kW – 1000m3 / 400V – 32Amp”

There are no reviews yet.